Ana içeriğe atla

Bedava İnternet Nasıl Yapılmaktadır?

 


 

Bedava internet, GSM operatörleri tarafından özel günlerde sunulan ya da aranan şartların karşılanması veya uygulamaların kullanılması neticesinde abonelerine sağlanan ücretsiz internet paketleridir. GSM operatörlerinin, yeni abone olarak kendilerini tercih eden kişilere de Türk Telekom bedava internet ya da Turkcell bedava internet gibi ücretsiz internet paketleri sunulması mümkün olmaktadır. Dolayısıyla bedava internet olarak ücretsiz internet paketlerinden faydalanabilmek adına GSM operatörlerinin kampanyalarının, internet ve sosyal medya sayfalarının sürekli olarak takip edilmesi gerekmektedir.

 

Türk Telekom mağaza vasıtasıyla yapılan yüklemelerde abonelere belli miktarlarda bedava internet paketleri verilmektedir. Yükleme şenli kampanyası olarak adlandırılabilen bu kampanya ile abonelerin 40 TL yüklemelerine günlük kullanabilecekleri 10 GB ücretsiz internet, 50 TL yüklemelerine haftalık 10 GB ücretsiz internet ve 100 TL ve üzeri yüklemelerine aylık 10 GB bedava internet hediyesi bulunmaktadır. Türk Telekom bedava internet olarak söz konusu kampanyadan faydalanabilmek adına yüklemeden önce “Senlik” yazılıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Serçe Akademi Programlama Dersleri

Serçe Akademi programlama derslerinde her yaş grubundan öğrencinin programlamayı en iyi şekilde öğrenmesini ve problemlere çözüm odaklı bir hale gelmesini amaçlamaktadır. Çocuklara yönelik derslerde kod yazmayı en temelden en üst düzeye kadar öğreten ve bilişsel becerilerinin gelişmesini sağlarken tüm bunları yanı sıra teknolojiyi de yakından takip etmeleri sağlanmaktadır. Küçük yaştan itibaren öğretilmeye başlanan kodlama dersleri ve programlamalar ile birlikte çocuklar ilerleyen yaşlarında küresel ekonomide etkin becerilere sahip bireyler haline getirilmektedir. ·         Scratch ·         MIT App Inventor ·         Python ·         Small Basic ·         Bilgisayar Bilimi ·         Greenfoot-Alice ·         Yapay Zeka Gibi pek çok şey programlama derslerinde her yaş grubundan öğrenciye öğretilmektedir. Sizler de programlama derslerine katılım gerçekleştirmek istiyorsanız Serçe Akademi iletişim kısmından akademi ile iletişime geçerek kayıt işlemlerinizi gerçekleş

Gökbörü Nedir?

  İslamiyet öncesinde, ilk Türk’lerde birçok farklı inanç ortaya çıkmıştır ve bu inançlar, toplumun gidişatını büyük oranda etkilemiştir. Bu inançlardan biriside, Gökbörü inanışıdır. Eski Türkler kavimlerinde bilindiği üzere, bozkurdu, kendilerine sembol olarak edinmişler ve inançlarını bu doğrultuda göstermişlerdir. Türk Milleti kendi özgürlüklerine ve inanışlarına fazlasıyla bağlı olan bir kavimdi. Eski Türk milletinin kendi sembollerini bozkurt olarak ifade etmesinin birçok sebebi bulunmaktadır. Gökbörü eski yıllarda yaşamış olan Türkler tarafından, 100 yıl içinde 1 yada 2 kez ortaya çıktığına inanılan, bozkurttur. Gök ve Börü kelimelerinden oluşan Gökbörü kelimesi, açık mavi (gök mavisi) olarak ifade edilir.   Bu tanıma göre Gök, yani gökyüzü, Börü de, yalnız kurt anlamına gelmektedir.

Ayna Pleksi Nedir?

Pleksi pek çok çeşidi olan cama benzeyen, dayanıklı plastiklere verilen isimdir. Saydam ya da yarı saydam olarak tercih edebileceğiniz pleksileri ayna pleksi olarak sipariş verilebilmektedir. Ayna pleksiler kolay işlenebilir olması ve farklı boyutlarda üretilebilir olması sebebiyle pek çok insan tarafından sipariş edilmekte ve farklı alanlarda kullanılmaktadır. Pleksi Özellikleri Nelerdir? ·         Pleksiler kolay işlenebilirler. ·         Hafif bir yapıya sahiplerdir. ·         Belirli bir ısı aralığında şekil verilebilir olan pleksiler soğutulduklarında verilen şekli koruyabilmektedir. ·         Genişleme katsayısı oldukça yüksektir. ·         Darbelere karşı oldukça dayanıklı olan pleksiler hava şartlarına karşı da herhangi bir olumsuzluk göstermezler. ·         Işık geçirgenliği oldukça fazla olan pleksilerin ışık geçirme oranı %92’dir. ·         Pleksilerin ısı geçirgenliği cama oranla %20 daha azdır. ·         İklim koşullarına karşı oldukça dayanıklı ola